CG Rådgivning - Kvalitet, miljø og arbejdsmiljø

Her er du:  CG Rådgivning | FORSIDE

Åben siden i printvenlig layout
Menu
FORSIDE
PROFIL
LEDELSESSYSTEMER
AUDITERING
MILJØ
ARBEJDSMILJØ
LEAN MANAGEMENT
ÅBNE KURSER
VIRKSOMHEDSKURSER
NYHEDSBREV

Velkommen hos CG Rådgivning

CG Rådgivning har eksisteret siden 2001 og det har altid været vores mission, at kunne assistere industrien på den bedst tænkelige måde gennem vores fleksibilitet, effektivitet og konkurrencedygtighed.

Hos CG Rådgivning får du rådgivning med dig og din virksomhed i fokus. Klik ind på menubjælken til venstre og se hvad vi kan være dig behjælpelige med.

Ingen opgaver er for små eller for store for os. Vi har kunder fra den lille entreprenør virksomhed, som skal have hjælp til fremstilling af en APV og til den store koncern, der skal have implementeret et ledelsessystem eller udviklet sin organisation.

Samarbejdspartnere
Vi arbejder inden for mange områder og for at kunne gøre dette, har vi et stort netværk med flere virksomheder og freelancere, som vi benytter ved special viden eller ved ressourceknaphed til almindelig projektarbejde. På denne måde er vi altid klar til at tage imod en opgave fra vores kunder.

Hvis du vil vide mere om os og se en referenceliste, er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

 

Spacer 20 pixelForsideudsnit 1 - vandmiljøForsideudsnit 2 - vandmiljø
Forsideudsnit 1 - Miljø, kvalitet & arbejdsmiljøForsideudsnit 3 - vandmiljø

CG Rådgivning - Nyrupvej 24 - DK9600 Aars - Tlf: +45 96988085Information, support og feedback til WebMaster - Decor Marketing