cln@cg-r.dk     25 67 72 33

CG Rådgivning - PROFIL

PROFIL

Profil

CG Rådgivning blev opstartet ultimo 2001 af Carsten Lykke Nielsen. Carsten har draget viden fra begge sider af skrivebordet. Både som kvalitets- og miljøchef og som rådgiver. Konstateringen herfra er, at mange virksomheder gerne vil opnå resultater inden for miljø, kvalitet og arbejdsmiljø, men ofte er tiden ikke til det. 


Mange virksomheder har store fordomme om at benytte rådgiver. Det er dyrt og det er sjældent det bliver godt !
CG Rådgivning er baseret på at gøre op med fordommene. Derfor er CG Rådgivning skabt som et alternativ til den dyre og ofte overfladiske rådgivning mange virksomheder har været udsat for. 


CG Rådgivnings varebetegnelse er fleksibel, effektiv og konkurrencedygtig udvikling af miljø, kvalitet og arbejdsmiljø! 

Fleksibel - fordi vi som oftest arbejder hos kunden. Vi opretter ganske enkelt et kontor hos jer.

Effektiv - fordi effektiviteten af vores arbejde bliver mangedoblet ved at sidde hos kunden. Informationer og kommunikation bliver forbedret væsentligt fremfor at sidde hjemme på vores eget kontor. Derved skabes der også bedre grobund for at det vi laver bliver integreret i virksomheden og fungerer når opgaven er slut og vi drager afsted.

Konkurrencedygtig - fordi vi giver professionel rådgivning til lave priser. Vi vil hellere have en fuld ordrebog og beskidte fingre end kun overfladisk beskæftige os med opgaverne.Samarbejdspartnere

Vi arbejder inden for mange områder og for at kunne gøre dette, har vi et stort netværk med flere virksomheder og freelancere, som vi benytter ved special viden eller ved ressourceknaphed til almindelig projektarbejde. På denne måde er vi altid klar til at tage imod en opgave fra vores kunder.

Hvis du vil vide mere om os og se en referenceliste, er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.Hvem er vi 

Carsten Lykke Nielsen
Ejer

Carsten er uddannet civilingeniør i industriel miljøteknik, og har siden 1996 arbejdet med ledelse og ledelsessystemer. 

Kontakt Carsten på:

Mobil: 25 67 72 33
E-mail: cln@cg-r.dk 


Mathias Hinrup Kristensen

Salgs- og kontorassistent


Cecilie Lykke Eriksen

Kontorassistent